%

Garantia El Tall

Més de 25 anys en el sector, primer de la carn i tot seguit, en el món del Pernil, ens avalen com un grup Jove, emprenedor i amb perspectives de futur. L’any 2005, després de treballar en diferents empreses del sector, es va fundar EL TALL PRODUCTES SELECTES SL, amb la intenció d’obrir botigues de productes selectes sempre de les millors i més reconegudes marques. El projecte són botigues molt cèntriques on preval el servei i la qualitat.

Pernils i espatlles de les millors zones de la península ibérica, predominant dels nostres assecadors de la zona de Cordoba, al centre del Valle de los Pedroches, a Hinojosa del Duque.

El Producte El Tall, esta tot seleccionat i supervisat per Xavier Manresa (Mestre Pernilaire), que una vegada els ha seleccionat, esl mima fina a la hora de poder-los penjar a les botigues. Un copa a les botigues, es talla per els nostres profesionals, i aixi podem donar un producte amb una qualitat i textura insuperable a un preu molt just.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Shop on line jamonxjamon

WWW.JAMONXJAMON.COM

ENTRA Y BUENA COMPRA!!

Gracias por suscribirte!!