Com pots comprar?

És molt fàcil: pots navegar pel nostre catàleg movent-te per les diferents famílies de productes que pots veure a la part superior del portal.

a) Fent clic a qualsevol d’aquestes categories et sortirà un llistat de productes paginat. Si prems sobre qualsevol d’ells s’obrirà la fitxa del producte.

b) Quan trobis un producte que t’agradi només cal que ho anyades a la cistella de la compra (prement sobre el botó intermitent que ho indica).

c) La cistella de la compra és el resum de la comanda que estàs fent i on podràs veure els articles que has seleccionat i la seva quantitat. Des d’aquesta pantalla també pots eliminar algun dels productes o bé modificar la quantitat. Sempre que vulguis pots continuar comprant, per tornar després a la cistella de la compra.

d) Quan hagis acabat d’escollir els productes i estiguis a la cistella de la compra, hauràs de prémer el botó «Fer demanat», que et portarà a la pantalla on hauràs de posar les teves dades personals (enviament, etc.).

e) Escollir el tipus d’enviament

f) Escollir el tipus de pagament

(Actualment pot ocórrer que la vostra entitat bancària us cobri una comissió, Pay pal, que és la plataforma de pagament que utilitzem no cobra comissions als clients)

g) Finalment, veuràs la confirmació de l’enviament. És una bona idea imprimir aquesta pantalla, tot i que t’enviarem una confirmació per correu electrònic i en pocs dies rebràs el paquet a casa.

h) Treballem amb articles actualment en estoc a la nostra botiga física, encara que pot ocórrer el següent:
-que el client demani diverses unitats d’un mateix article i només disposem d’un estoc menor.
-que el client demani un article que s’hagi venut immediatament en una comanda anterior i no hagi donat temps de llevar de la pàgina web.

En ambdós casos se li notificarà al client, el qual haurà de triar entre canviar l’article que falta per un altre d’igual o menor valor, acceptar la devolució en diners de l’article que falta (que serà enviat a la comanda) o anul·lar la comanda.
Pots fer-nos la consulta específica trucant al 972.417.591.
També ens pots fer les consultes enviant un correu electrònic a: info@eltall.es