• El Tall
  • Andares del Sur
  • Marea Baixa
  • Embutits artesans El Tall
  • Mermelades i salses artesanes
  • Joselito
  • Sanchez Romero Carvajal
  • Carrasco
  • Arturo Sanchez
  • Ibedul
  • Sierra Morena
  • Montesano
  • Gordillo
  • Carpier
  • Ahumados Dominguez
  • Mitjans
  • Salgot
  • Gramona
  • Perelada
  • Espolla
  • Vicenç

EL TALL
Pernils i espatlles de les millors zones de la península ibérica, predominant dels nostres assecadors de la zona de Cordoba, al centre del Valle de los Pedroches, a Hinojosa del Duque.
El Producte El Tall, esta tot seleccionat i supervisat per Xavier Manresa (Mestre Pernilaire), que una vegada els ha seleccionat, esl mima fina a la hora de poder-los penjar a les botigues. Un copa a les botigues, es talla per els nostres profesionals, i aixi podem donar un producte amb una qualitat i textura insuperable a un preu molt just.

ANDARES DEL SUR
Pernils i embotits de la zona de Cordoba, concretament a Hinojosa del Duque, Valle de los pedroches.
La nostra marca Andares del Sur, esta representada en numerosos grups comercials, com ara GM (Miquel Alimentacio), Valvi, Spar, Suma…i tambe es ven a una gran varietat de restaurants de prestigui, inclus a França.
Tot l’embotit ibèric, es talla i envasa a la mateixa planta de Cordoba, a on es seguei al maxim, el proces de la higiene i qualitat.
Aquest producte, es un producte d’alta gama a un preu molt ajustat. La nostra estrella sense dubte, es el pernil ibèric.
Aquest producte, en aquest momento es pot vendre a tota la comunitat económica europea i altres paisos.

MAREA BAIXA
Es una seleccio de conserva de marisc de molt alta gama de la zona de Cambados, ries Gallegues, el cual el supervisem i escollim a l’epoca de la pesca, per poder donar un producte d’altissima gama a un preu molt ajustat.

EMBOTITS ARTESANS EL TALL
Embotits fets al alt Maresme, artesans i cuidats fins el ultim detall. Es fan semanalment de forma artesana al nostre obrador de tordera, per el nostre mestre cansalader Joaquim. Fem desde Botifarres cuites, Bulls, catalanes, llonganisses i fuets.

MERMELADES I SALSES ARTESANES.
Fem poques pero molt bones salses, entre les que tenim:
All i oli, salsa Brava, salsa de Caçot, Olivada negra, Olivada verda i tot tipùs de mermelada, les clasiques i fins i tot mermelades amb xocolata.

MARQUES AMB LES QUE TREVALLEM:
Joselito, Sanchez Romero Carvajal, Carrasco, Arturo Sanchez, Ibedul, Sierrra Morena, Montesano, Gordillo, Carpier, Ahumados Dominguez, Mitjans, Salgot, Xavier´s, Gramona, Perelada, Espolla, Vicenç, ………