Mas conocido por «Xavi de El Tall», nació el 24 de Marzo de 1974 en Girona. Ha vivido toda la vida en Tordera, hasta hace un tiempo que ha vuelto a su ciudad natal, Girona. Estudió en Tordera fina a la edad de ir al instituto. Compaginó el Bachiller con su primer trabajo en una carnicería de Tordera, donde conoció de primera mano, todos los secretos del mundo de la carne, fabricación y venta.
Cuando volvió del servicio militar comenzó a trabajo a una empresa cárnica de la comarca muy importante, donde en muy poco tiempo consiguió un buen lugar y donde pudo practicar y conocer mejor el mundo del despiece y fabricacion al mayor.
Despues de trabajo durante una época a un Cathering muy importante, donde se inició en el mundo de la cocina, aterrizó en un grupo importante de charcuterías y jamón. A partir de este momento se cuan Xavier Manresa se especializó en el mundo del jamón.
En 2005, abría la primera tienda El Tall, y desde entonces ha estado en diferentes eventos, ferias, degustaciones por todo el territorio Español e incluso Europeo, ganando un nombre entre los mejores Jamoneros.
Xavier Manresa, ha sido cortando jamón en fiestas importantes, bodas de aurotitats reconocidas, a comidas con los mejores cocineros del mundo …
Xavier Manresa, ha colaborado y sigue colaborando muy efusivamente en tareas de ayuda a diferentes enfermedades, y colabora siempre que puede con entidades sin ánimo de lucro a sus alrededores.
Xavier Manresa, separa y supervisa pieza a pieza sus jamones e incluso ha conseguido que marcas con el prestigui de Joselito, Sanchez Romero Carvajal, Carrasco, Arturo, Sierra Morena, acepten que Xavier Manresa separe las piezas que necesita una a una , en sus bodegas de Guijuelo, Jabugo, Extremadura o Cordoba.
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El futuro esta muy incierto!!, dice Xavier, pero él tiene muy claro que seguirá abriendo tiendas o locales … quizás serán diferentes!!, pero lo haremos!!.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mes conegut per en “Xavi del Tall”, va neixer el 24 de Març del 1974 a Girona. Ha viscut tota la vida a Tordera, fins fa un temps que a tornat a la seva ciutat natal, Girona. Va estudiar a Tordera fina a la edat d’anar a l’institut. Va compaginar el Bachiller amb la seva primera feina a
una carnisseria de Tordera, a on va coneixer de primera ma, tots els secrets del mon de la carn, fabricacio i venta.
Quan va tornar del servei militar va començar a trevallar a una empresa cárnica de la comarca molt important, a on en molt poc temps va aconseguir un bon lloc i a on va poder practicar i coneixer millor el mon del despecejament i fabricacio al major.
Despres de trevallar durant una época a un Cathering molt important, a on es va iniciar en el mon de la cuina, va aterrar a un grup important de xarcuteries i pernileries. A partir d’aquest moment es cuan Xavier Manresa es va especialitzar en el mon del pernil.
Al 2005, obria la primera botiga El tall, i desde llavors ha estat a diferents events, fires, degustacions per tot el territori Espanyol i fins i tot Europeu, guanyant un nom entre els millors Pernilers.
Xavier Manresa, ha estat tallant pernil a festes importants, casaments d’aurotitats reconegudes, a apats amb els millors cuiners del mon…
Xavier Manresa, ha colaborat i segueix colaborant molt efusivament en tasques de ajuda a diferents enfermetats, i colabora sempre que pot amb entitats sense anim de lucre a les seves contrades.
Xavier Manresa, es separa i supervisa peça a peça els seus pernils i fins i tot ha aconseguit que marques amb el prestigui de Joselito, Sanchez Romero Carvajal, Carrasco, Arturo, Sierra Morena, acceptin que Xavier Manresa separi les peces que necesita una a una, a les seves bodegues de Guijuelo, Jabugo, Extremadura o Cordoba.
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El futur esta molt incert!!, diu Xavier, pero ell te molt clar que seguirá obrint botigues o locals…potser serán diferents!!, pero ho farem!!.